Alla inlägg under februari 2009

Av Fredrik - 8 februari 2009 21:35

Ja, det är sant såsom rubriken lyder. Detta blir det sista inlägget på den här bloggen från mig. Men det kommer inte att vara det sista jag bloggar. Nej nej, ni behöver inte få en hjärtinfarkt, panikångest och hela den biten. Ni kommer fortfarande att kunna läsa om mina dumma påhitt på en helt annan blogg. Anledningen till att jag byter adress är för att jag känner att denna blogg gjort sitt. Utvecklingen måste gå framåt och även jag.

Jag ber er därför spara min nya adress istället.


http://piizrich.blogspot.com 

http://piizrich.blogspot.com

http://piizrich.blogspot.com

http://piizrich.blogspot.com

http://piizrich.blogspot.com


På denna adress kommer jag att fortsätta mina äventyr och jag vill samtidigt passa på att tacka alla som följt mig på den här adressen och hälsa er välkomna till

http://piizrich.blogspot.com

För er som bara klickade in nu och såg detta. Gör som ni vill, ni får följa med på nya äventyr om ni vill, men jag tänker inte tvinga er. Dock kan jag väl säga att ni kommer att missa något alldeles speciellt. För det finns bara en P 2 Rich och det är jag.


Holla @ ya boy!!!

Ses och hörs.

Av Fredrik - 6 februari 2009 21:49

Nej men hej.

Det var ett tag sedan nu va? Ja, jag vet, ni har checkat in här med förhoppningarna om att jag skrivit något nytt. Nu har det ju inte direkt varit så. Jag har inte haft så mycket att skriva om direkt. Inte mycket som har hänt sedan sist faktiskt. Tränat har jag  gjort. Jag har även påbörjat mitt spänstprogram. Dvs jag skall då försöka mig på att kunna hoppa högre. Detta kommer då att hjälpa mig till att spela korgboll lite mer effektivt.

Windmill är målet och jag skall klara av det.


Idag har jag faktiskt varit på arbetsintervju på manpower. Det verkar som om jag kommer att få det jobbet. Vad jag kommer att göra där avhåller jag mig från att säga än så länge, tills jag har det bekräftat att jag har fått jobbet. Som ni vet så står manpower för rekrytering och uthyrning av personal till olika företag. I det här fallet så är det uthyrning som gäller. Jag tror i alla fall på  att jag kommer att få det. Kändes hemskt bra på intervjun. Hemskt är ju egentligen inte rätt ord, för det var ju verkligen inte hemskt. Utan det kändes riktigt bra, kanske får det att låta lite mer glorifierat. Det är ett ord som man inte använder så ofta.


Skottat snö har jag också gjort. Det snöade ca 4 dm snö från gårdagsmorgonen tills imorse. Jag har varit ut lika många gånger som det har snöat decimeter också. Jobbigt är det.

Varför skottar jag då, kanske ni undrar?

Jo eftersom vi bor i ett boklok hus, dvs IKEA har byggt denna bostad, så är det 6 st lägenheter i varje hus. Så var 6:e vecka är man gårdsansvarig och måste skotta, sanda osv efter behov. Denna vecka är det då våran tur att vara gårdsansvariga. Självklart skall det komma nästan en halvmeter snö då. Men det är lite variation som får en att göra någon sorts nytta i alla fall.


Mycket mer än så har faktiskt inte hänt. Allt går som det har gjort innan. Basket karriären är fortfarande lite på is, men jag spelar för fullt på IKSU:s pass basket mix. Men laget har jag inte tränat med ännu. Har inte sett till dom något på utsatt tid.


Näe nu skall jag väl göra det vanliga, se lite på televisionsapparaten.

Tack och hej, trevlig helg.


// eder konsult.

Av Fredrik - 2 februari 2009 13:35

Jaha, då var man här igen då.

Tiden går ju som ni alla vet framåt. Det gör väl min träning också, men med vissa konsekvenser. Var och spelade basket i fredags, (fortfarande inte med det basketlag, som jag så småningom skall försöka lokalisera) efter det så tänkte jag att jag tar en vända på gymmet. Först pumpade jag lite triceps och biceps. Helt ok, gick inte ut för hårt, eller för mesigt, utan lagomt. Carro var inte klar, så jag tänkte, lite vader skulle inte skada att träna? Perfekt uppvärmning eftersom jag hade tänkt att påbörja mitt spänstprogram snart. Så jag körde två sorters maskiner för vader. Detta är något som jag har haft lätt för tidigare. Gjort massvis av tåhävningar osv.

Ställde in den första maskinen på ganska lätt vikt. 12kg för att vara exakt, och började pumpa, snabbt upp och långsamt ner, för att dessutom träna explosiviteten i dessa små godingar. Inga problem. 10x3 avklarat. Nästa maskin och samma sak där fast 15 kg. Lite jobbigt var de sista tre på den. Inget mer med det. stretchade lite och åkte sedan hem för att duscha. Dagen efter vaknar jag upp och är lite öm i vaderna. Men det stoppar mig inte för att boka in mig på nästa pass med basketboll. Dock var det ingen annan som behagade att komma. Så hade en hel hall för mig själv. Skottträning och 1000 skott senare så var jag helt slut. Hem och duscha och äta lite käk. Sedan bara det av till Carros faster Kattis.. Nu började det göra lite ont i vaderna. Men jag tänkte inte så mycket mer på det.


Ja sedan hände det väl inte så mycket mer på den dagen. Kollade in en film också som var förvånansvärt underhållande. http://www.imdb.com/title/tt0425413/ Helt ok film faktiskt.


Söndag morgon och värken är uppenbar. Jag kan knappt stå upprätt och beter mig som om jag vore 93 år gammal. Så fort jag suttit still ett tag och skall resa mig upp så är det otroliga smärtor som upplevs från vadregionen. Jag tror att jag överskattade mig själv och min egna förmåga och kapacitet... Jag är verkligen otränad!

Så här är man nu, halt som en handlingsförlamad pensionär på ett ålderdomshem i Arboga. Inte blev det bättre utav att hela veckans ingredienser skulle införskaffas på ICA Maxi. Tur att det finns kundvagnar man kan använda som rullatorer. För där haltade jag runt på ICA, en ytterst smärtsam upplevelse. kvällen (läs natten) spenderades framför vår "lånetv". Varför undrar ni då? Jo det är så att det var superbowl igår. För er som tänkte se matchen lite senare tänker jag inte förstöra för er. Ni som är nyfiken på hur den slutade, gå hit: www.nfl.com 


klockan 04,19 var det sängdags och jag släpade mig verkligen till sängen. Inte för att jag var speciellt trött, utan för jag hade ont. Med förhoppningar om att denna otroliga smärta skulle vara över tills imorgon, somnade jag som ett litet barn. I morse vaknade jag. Ställer mig upp och inser att värken inte släppt. Är fortfarande öm, men inte i likhet med gårdagen. Så nu skall jag boka in mig på ännu ett pass med lite basket. Samt att jag skall gymma lite. Men idag blir det inte någon träning för vaderna, utan jag skjuter på början på mitt spänstprogram tills imorgon. Axlar, rygg och mage står på tur. Förbannat kul skall det bli.


Ha det bra så länge.


Att ha denna värk, är bättre än knark.


MVH // eder 93 åring

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Kommer 2009 innebära ett bättre liv för dig?
 Bättre liv? Näe skulle inte tro det!
 Ja kanske, om jag nu hade ett liv
 Jag kan ju alltid hoppas!
 Ja, jag kommer att försöka få ett bättre liv
 Självklart kommer det bli bra, vad trodde du?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards